Lykkelig, Center for Livsglæde i Aarhus, 300 m. fra Storcenter Nord Tlf. 26 13 41 11 (9-21 dgl.)


Krop Tantra massage på madras 1600,- (Studiepris 1200) Tantra massage på briks 800,- (Studiepris 600)
Sjæl Parterapi 400,- (Studiepris 300) Terapi 400,- (Studiepris 300)
Ånd Håndlæsning 400,- (Studiepris 300) Clairvoyance 400,- (Studiepris 300) Healing 400,- (Studiepris 300)


Healing: Boost dit immunsystem og din livsglæde

Vi bliver ramt af ulykker og sygdom, det er helt normalt, og så går kroppens immunsystem i gang med at helbrede os. De fleste sygdomme klarer kroppen selv, uden at få hjælp fra operationer eller medicin.
Men en gang imellem vil din krop gerne have en hjælpende hånd, så du kan blive rask hurtigere.

Skal man tro på healing, for at det virker?
Nej.

Hvad er healing?
Kort fortalt: En støtte til at genoprette din energi, hvilket automatisk styrker immunsystemet og din handlekraft.

Hvordan virker healing?
Det er vores frygt som giver problemer med humøret eller gør det vanskeligt at blive rask. Gennem lys, varme, dufte påvirkes dine følelser, sådan at sjælen får et mere positivt syn på livet.

Hvordan foregår healing?
Hos mig ligger man på en briks og får et tæppe over sig. Du lukker øjnene og slapper af mens jeg taler til de dybeste lag i din sjæl, og spreder healingen med mine hænder ud over din krop.

Der er ikke noget hokuspokus ved healing. Det er ganske naturligt, og har foregået i tusindvis af år. Du kender det fra dit eget liv. Hvis et barn falder og slår sit knæ, så puster du på knæet og healer barnet så frygten og smerten træder i baggrunden, og barnet bliver hurtigt glad igen og leger videre.

Som voksen er man måske ikke faldet på asfalten, men så er der andre ting som har virket skræmmende på os. Måske er vi blevet forladt, kærlighedssorger, vi har oplevet ensomhed, vi savner fællesskab, vi har økonomiske problemer, bekymringer, uro, nervøsitet.

Læs mere på Healing Aarhus

Kære Ambjørn,
Min krop er varm og lysende indeni. Det var så befriende at få healing hos dig. Alt godt ønskes du og din familie.
Kærlig hilsen
Julie
Alt godt til dig og til dine børn også :-) Det er godt at have en krop og et indre lys. Ambjørn
Lykkelig

Ledige tider healing


Foredrag og kurser i Aarhus

Ambjørns foredrag i Aarhus er aldrig envejs - der er plads til dig og dine tanker. Book evt. et kursus og få undervisning med gejst og godt humør.
Se kurser og foredrag i Aarhus i Foredrag+


Ret ryggen

Terapi i Aarhus: Mennesker vurderer hinanden instinktivt. Indenfor de første 4-5 sekunder når du møder et andet menneske, har du og den anden bestemt jer for, hvem af jer der er den stærkeste. Det må hellere være dig, fordi det er trættende at være nederst i hierarkiet. Jeg ved godt du ikke har lyst til at undertrykke andre mennesker. Men du vil gerne være fri for at blive behandlet dårligt.
Derfor siger jeg, ret ryggen. Løft dit ansigt og se klart på andre mennesker. Så kan de forstå, at du ikke finder dig i noget. ... Læs lørdagens Lykketips.dk


Ansvar Angst Clairvoyance Depression Elskov Følelser Healing Håndlæsning Kontrolfreak Kærlighed Livsglæde Livskraft Lykke Lykketips Meditation Mobning Paranoia Parforhold Parterapeut Personlig udvikling Porno Psykolog Psykopati Sexafhængig Selvmordstanker Skitzofreni Skænderier Stress Studierabat Sundhed Tantramassage Ulykkelig Utroskab Velvære Vitalog


Ambjørn Happy tilbyder individuel samtaleterapi og parterapi i Aarhus. Du kan bestille tid online, eller gi' et kald på tlf. 26 13 41 11.