Nu med brændeovn, ekstra kærlighed og endnu varmere erotik - tantrakursus for par

Brug sommeren fornuftigt - hold et par dages ferie på Mors og lær tantra sammen med din elskede. Vælg mellem 6 forskellige tantrakurser i uge 29 og 30. Vi har fundet et sted med brændeovn, midt i den smukkeste natur, fri himmel og ingen naboer. Kurser i tantra massage og tantrasex. Pris alt inkl. mad og drikke, undervisning, logi osv.

www.Sommertantra.dk

Healing i Aarhus | Lykkelig


Tlf. 26 13 41 11 Lykkelig, Center for Livsglæde i Aarhus, Jens Baggesens Vej 5 300 m. fra Storcenter Nord.
Parterapi 400,- (Studiepris 300) Terapi 400,- (Studiepris 300)


Healing: Boost dit immunsystem og din livsglæde

Vi bliver ramt af ulykker og sygdom, det er helt normalt, og så går kroppens immunsystem i gang med at helbrede os. De fleste sygdomme klarer kroppen selv, uden at få hjælp fra operationer eller medicin.
Men en gang imellem vil din krop gerne have en hjælpende hånd, så du kan blive rask hurtigere.

Skal man tro på healing, for at det virker?
Nej.

Hvad er healing?
Kort fortalt: En støtte til at genoprette din energi, hvilket automatisk styrker immunsystemet og din handlekraft.

Hvordan virker healing?
Det er vores frygt som giver problemer med humøret eller gør det vanskeligt at blive rask. Gennem lys, varme, dufte påvirkes dine følelser, sådan at sjælen får et mere positivt syn på livet.

Hvordan foregår healing?
Hos mig ligger man på en briks og får et tæppe over sig. Du lukker øjnene og slapper af mens jeg taler til de dybeste lag i din sjæl, og spreder healingen med mine hænder ud over din krop.

Der er ikke noget hokuspokus ved healing. Det er ganske naturligt, og har foregået i tusindvis af år. Du kender det fra dit eget liv. Hvis et barn falder og slår sit knæ, så puster du på knæet og healer barnet så frygten og smerten træder i baggrunden, og barnet bliver hurtigt glad igen og leger videre.

Som voksen er man måske ikke faldet på asfalten, men så er der andre ting som har virket skræmmende på os. Måske er vi blevet forladt, kærlighedssorger, vi har oplevet ensomhed, vi savner fællesskab, vi har økonomiske problemer, bekymringer, uro, nervøsitet.

Læs mere på Healing Aarhus

Kære Ambjørn Tak for
en dejlig healing,den har virkelig givet mig ro og overskud ,du skal have ros for din behagelige væremåde.Knus Eva
Tak for hilsen, Eva :-) Det var rart at møde dig. Ambjørn
Lykkelig

Ledige tider healing


Foredrag og kurser i Aarhus

Ambjørns foredrag i Aarhus er aldrig envejs - der er plads til dig og dine tanker. Book evt. et kursus og få undervisning med gejst og godt humør.
Se kurser og foredrag i Aarhus i Foredrag+


Tal klart

Terapi i Aarhus: Du skal tale klart og tydeligt, men lad være med at forklare alting.
Mennesket er altid i indbyrdes kamp, selv når vi bærer makeup eller tager en smoking på. De små slåskampe i børnehavens sandkasse er aldrig sluttet. Se dig omkring. På jobbet, og på uddannelsen og i slægten ser du kampen om opmærksomhed, penge, kvinder, mænd, belønning, jobs. ... Læs torsdagens Lykketips.dk


Ansvar Angst Clairvoyance Depression Elskov Følelser Healing Håndlæsning Kontrolfreak Kærlighed Livsglæde Livskraft Lykke Lykketips Meditation Mobning Paranoia Parforhold Parterapeut Personlig udvikling Porno Psykolog Psykopati Sexafhængig Selvmordstanker Skitzofreni Skænderier Stress Studierabat Sundhed Tantramassage Ulykkelig Utroskab Velvære Vitalog


Ambjørn Happy tilbyder individuel samtaleterapi og parterapi i Aarhus. Du kan bestille tid online, eller gi' et kald på tlf. 26 13 41 11.