100% garanteret
lykke :)
Ruteplan til Lykkelig i Aarhus, Jens Baggesens Vej 5, Tlf. 26 13 41 11
Håndlæsning i Aarhus fortæller om dine evner og muligheder

Healing i Aarhus

Healing i Aarhus

Pris 600 kr.
Varighed 1 time.
Bestil på 20 sekunder.
Få vores aftale på SMS.
25% studierabat.

Vi bliver ramt af ulykker og sygdom, det er helt normalt, og så går kroppens immunsystem i gang med at helbrede os. De fleste sygdomme klarer kroppen selv, uden at få hjælp fra operationer eller medicin.
Men en gang imellem vil din krop gerne have en hjælpende hånd, så du kan blive rask hurtigere.

Tantrakursus for par

Få pladser tilbage

Tantra Massage for par: Tag på kærligheds-weekend i Aarhus
 Om 6 dage  1600 kr. pr. person

Skal man tro på healing, for at det virker?
Nej.

Hvad er healing?
Kort fortalt: En støtte til at genoprette din energi, hvilket automatisk styrker immunsystemet og din handlekraft.

Hvordan virker healing?
Det er vores frygt som giver problemer med humøret eller gør det vanskeligt at blive rask. Gennem lys, varme, dufte påvirkes dine følelser, sådan at sjælen får et mere positivt syn på livet.

Hvordan foregår healing?
Hos mig ligger man på en briks og får et tæppe over sig. Du lukker øjnene og slapper af mens jeg taler til de dybeste lag i din sjæl, og spreder healingen med mine hænder ud over din krop.

Kære Ambjørn,

Min krop er varm og lysende indeni. Det var så befriende at få healing hos dig. Alt godt ønskes du og din familie.
Kærlig hilsen
Julie
Alt godt til dig og til dine børn også :-) Det er godt at have en krop og et indre lys. Ambjørn
Lykkelig Gæstebogen

Der er ikke noget hokuspokus ved healing. Det er ganske naturligt, og har foregået i tusindvis af år. Du kender det fra dit eget liv. Hvis et barn falder og slår sit knæ, så puster du på knæet og healer barnet så frygten og smerten træder i baggrunden, og barnet bliver hurtigt glad igen og leger videre.

Som voksen er man måske ikke faldet på asfalten, men så er der andre ting som har virket skræmmende på os. Måske er vi blevet forladt, kærlighedssorger, vi har oplevet ensomhed, vi savner fællesskab, vi har økonomiske problemer, bekymringer, uro, nervøsitet.

Læs mere på Healing Aarhus

Håndlæsning i Aarhus fortæller om dine evner og muligheder

Læs flere sider om at være lykkelig

Foredrag Ambjoern Parterapi-aarhus Terapi Kaerlighed Koeb Livsglaede Velvaere Tilbud Befri-din-lykke Kontakt Massage Priser Parterapi-typisk Parterapi-modellen Parterapi-hvordan Parterapi-resultat Parterapeut Healing Haandlaesning Clairvoyance Tantramassage Tantrakursus Psykolog Skitzofreni Psykopati Depression Paranoia Meditation-aarhus Angst Utroskab Hjernedoed Hjertedoed Sexafhaengig Stress Lykke Parforhold Skaenderier Kontrolfreak Elskov Ansvar Foelelser Mobning Sundhed Studierabat Lokaler-udlejes Terapi-terapeuten Terapi-varighed Terapi-selvvaerd Porno Personlig-udvikling Parterapi Vitalog Ulykkelig Selvmordstanker Meditation Terapi-aarhus Coaching-aarhus Psykopat