Lykkelig, Center for Livsglæde
Ambjørn, Aarhus
Tlf. 26 13 41 11

Massage, terapi og workshops.

Healing: Boost dit immunsystem og din livsglæde

Vi bliver ramt af ulykker og sygdom, det er helt normalt, og så går kroppens immunsystem i gang med at helbrede os. De fleste sygdomme klarer kroppen selv, uden at få hjælp fra operationer eller medicin.
Men en gang imellem vil din krop gerne have en hjælpende hånd, så du kan blive rask hurtigere.

Skal man tro på healing, for at det virker?
Nej.

Hvad er healing?
Kort fortalt: En støtte til at genoprette din energi, hvilket automatisk styrker immunsystemet og din handlekraft.

Hvordan virker healing?
Det er vores frygt som giver problemer med humøret eller gør det vanskeligt at blive rask. Gennem lys, varme, dufte påvirkes dine følelser, sådan at sjælen får et mere positivt syn på livet.

Hvordan foregår healing?
Hos mig ligger man på en briks og får et tæppe over sig. Du lukker øjnene og slapper af mens jeg taler til de dybeste lag i din sjæl, og spreder healingen med mine hænder ud over din krop.

Der er ikke noget hokuspokus ved healing. Det er ganske naturligt, og har foregået i tusindvis af år. Du kender det fra dit eget liv. Hvis et barn falder og slår sit knæ, så puster du på knæet og healer barnet så frygten og smerten træder i baggrunden, og barnet bliver hurtigt glad igen og leger videre.

Som voksen er man måske ikke faldet på asfalten, men så er der andre ting som har virket skræmmende på os. Måske er vi blevet forladt, kærlighedssorger, vi har oplevet ensomhed, vi savner fællesskab, vi har økonomiske problemer, bekymringer, uro, nervøsitet.

Læs mere på Healing Aarhus

Kære Ambjørn,
Min krop er varm og lysende indeni. Det var så befriende at få healing hos dig. Alt godt ønskes du og din familie.
Kærlig hilsen
Julie
Alt godt til dig og til dine børn også :-) Det er godt at have en krop og et indre lys. Ambjørn
Lykkelig Gæstebogen

Lige fordeling af energien mellem jer

Parterapi i Aarhus: Du kan give din energi til gamle bedstemødre, børn, fattige mennesker, ulykkelige mennesker, syge mennesker. Og sikkert får du ikke ret meget tilbage igen. Der er grænser for hvor tunge kasser en mand med brækket ben kan bære. Børn har generelt ikke penge nok til at købe en ferierejse til dig. Sådan er det naturligt, at vi giver energi mange gange om dagen, uden at få noget retur. Helt okay.
I et parforhold skal fordelingen af energi være ligelig imellem jer. Ellers bliver du træt. Ked af det. Ulykkelig. Du har brug for at din kæreste deler sin energi med dig, sådan som du deler din energi med kæresten. Eller bliver du træt af parforholdet, og du bliver udsuget for energi. ... Læs lørdagens Lykketips.dk


Ansvar Angst Clairvoyance Depression Elskov Følelser Healing Håndlæsning Kontrolfreak Kærlighed Livsglæde Livskraft Lykke Lykketips Meditation Mobning Paranoia Parforhold Parterapeut Personlig udvikling Porno Psykolog Psykopat Psykopati Sexafhængig Selvmordstanker Skitzofreni Skænderier Stress Studierabat Sundhed Tantramassage Ulykkelig Utroskab Velvære Vitalog


Ambjørn Happy tilbyder individuel samtaleterapi og parterapi i Aarhus. Du kan bestille tid online, eller gi' et kald på tlf. 26 13 41 11.

Ånd Healing 400,- (Stud. 300) Håndlæsning 400,- (Stud. 300) Clairvoyance 400,- (Stud. 300)
Sjæl Parterapi 600,- (Stud. 450) Terapi 400,- (Stud. 300)
Krop Tantra Massage 900,- (Stud. 675) Tantra Wellness 600,- (Stud. 450) Tantra Luksus 1600,- (Stud. 800)
Kurser og foredrag Lykkeligs kalender Tantrakurser i DK Kontakt Ambjørn Happy Gæstebogen