Lykkelig, 8000 Århus

50% rabat til studerende

Sådan foregår en tantra massage, 700 kr.

Tantra Massage

Denne massage er en øvelse i frihed, livsglæde og spirtualitet.

Tantra Massage for kvinder, 1 time hos Lykkelig i Århus Se ledige tider: 700 kr.
50% studierabat.

Sådan foregår en tantra massage til kvinder

Tantra massage er ikke sex

Nogle tror, at tantra massage til kvinder bare handler om at finde en veludrustet tantramassør. Men massagen er ikke sex, den er meget større end sex. Tantramassage handler nemlig om, at øve sig i at være glad for sig selv og alle de følelser og tanker som man indeholder.

Verdens mest blide og behagelige massage

Berøringen er det første der definerer dig som menneske. Det skete tidligt da du var spædbarn, og gennem opvæksten blev du berørt tusindvis af gange, som ung og som voksen.

Nogle hænder greb fat i dig, eller skubbede dig væk. Nogle hænder slog, nogen gik lidt for tæt, og nogen vidste ikke hvad de havde med at gøre.

Tantra massage er en berøring, hvor massøren er meget præcis med sine hænder, sådan du kan være tryg og falde til ro dybt inde i kroppen.
Massagen healer dig, sådan at din krop bliver mere glad for berøring.

Du er nøgen og hele kroppen berøres

I tantra er alle dele af din krop helt okay. Der er ikke noget grimt eller slemt. Hele dig er fantastisk.
Dine knæ, skuldre. Dit køn, dine bryster. Din næseryg. Din lilletå. Din lænd. Dine ører. Hele dig.

Du kan få massagen på madras, så er det en helkropsmassage body-to-body, eller du kan få massagen på en briks, så er det en massage der minder mere om almindelig massage, som du kender.

Du kan både grine og græde under massage

I løbet af massagen møder du følelser, drifter, stemninger. Nogle gange bliver man meget ophidset. Andre gange bliver man ked af det. Man kan både grine og græde under tantramassage, og alt er helt okay. Alle dine følelser, og alt hvad du indeholder.

Når massagen er afsluttet, får du et tæppe på, og ligger nogle minutter og slapper af. Du kan også få noget at drikke og et stykke frugt.

Tantra Massage i Århus